Eindelijk weer een nieuwe uitbreiding voor de Sims 4 : De Sims 4 Landelijk Leven !

De Sims 4 Landelijk Leven komt op 21-7-2021 beschikbaar en zal weer vele nieuwe features aan het sims 4 universum toevoegen.

Sims 4 Landelijk Leven Uitbreiding

Geniet van de rustieke charme van het De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack* met dierenvrienden, verse maaltijden en een hechte gemeenschap. Kook thuis voor de hele familie met de meest verse ingrediënten. Verken het bos om vriendschappen te sluiten met de bosbewoners of eten te zoeken, of ga naar de stad om de bewoners te leren kennen. Of Sims nu een koe knuffelen, vrienden (of vijanden) worden met hun kippen of enorme groenten telen, het platteland barst van de nieuwe ervaringen en manieren om contact te leggen met de wereld om hen heen.

Kenmerken De Sims 4 Landelijk Leven Origin Code

Breng dieren groot of sluit er vriendschap mee
Thuis levert de koe verse melk (met een smaakje!) voor iedereen, terwijl kippen eieren in het kippenhok leggen. Verzamel lamawol om mee te breien of te borduren en pas op voor de sluwe vossen. Deze lastpakken zijn namelijk dol op eieren! Houd je ogen open voor wilde dieren in het bos, zoals konijnen en vogels en win hun vertrouwen. Misschien krijg je er wel cadeaus of hulp in de tuin voor terug.

Leef van het land
Maak koken en tuinieren leuk voor de hele familie. Nieuwe recepten en kaveluitdagingen vereisen verse ingrediënten voor elke maaltijd. Of Sims nu hun eigen producten telen, de dorpsmarkt bezoeken of in het wild op zoek gaan, er gaat niets boven vers! Zin in een uitdaging? Schrijf enorme gewassen in voor de wedstrijd van de Finchwick Braderie.

Geniet van het dorpsleven
Henford-on-Bagley is een gezellig dorp waar iedereen elkaar kent. Dus neem een picknickmand en borduurraam mee en ga naar Het Witte Paard om na afloop van een lange dag een sapje met de locals te drinken. Verdien unieke cadeaus en kom alles over de stad te weten van de buren, of neem deel aan de Finchwick Braderie om met je mooiste koe of kip te pronken.

 

Reserveer nu en je bent verzekerd van een exemplaar voor de scherpste aanbiedingsprijs.

Alle codes worden de avond van 20-7-2021 verzonden aan onze klanten zodat ze deze kunnen toevoegen aan hun Origin account en direct om 00.00 op 21-7-2021 kunnen spelen.

De Sims 4 Landelijk Leven Kopen