Arenanet de ontwikkelaar van Guild Wars 2 hebben aangekondigd dat de nieuwe (gratis) update voor Guild Wars 2 nu live is. Zij bevestigen hier mee dat ze inderdaad zich aan hun woord houden van iedere 2 weken nieuwe gratis content voor Guild Wars 2. In Twilight Assault zijn er problemen in Twilight arbor en de leider van de Aetherblades Scarlet Briar zit hier vermoedelijk achter. Als speler ga je samen met de Sylvari Caithe op weg om de plannen van Scarlet te stoppen. De volgende wijzigingen brengt GW2 Twilight Assault met zich mee: Nieuwe Events:
  • Level 80 Path in Twilight Arbor: Spelers kunnen met Caithe en elkaar samenwerken om een weg te vinden in de verborgen, geheime faciliteit waar ze het opnemen tegen bewakers, langs vallen navigeren en het monster verslaan dat zich aan het einde van de vesting bevindt.
Nieuwe Rewards
  • Achievement Rewards: Spelers die Twilight Assault uitspelen, verdienen de nieuwe (lichtgevende) Slickpack back item, of een miniatuurversie van de meest krachtige tegenstanders die zich in Twilight Arbor begeven.
  • Exotische Nightmare Wapens: Spelers kunnen een nieuwe versie van de Nightmare wapens bemachtigen die de tegenstanders sporadisch achterlaten in de Twilight Arbor explorable modus.
  • Aether Chests: Spelers kunnen Aether Key Pieces verzamelen in heel Tyria, door vijf delen te combineren die samen een sleutel vormen, waarmee de Aether Chests in Twilight Arbor geopend kan worden.
Alle eigenaren kunnen direct aan de slag met deze nieuwe Guild Wars 2 update. Nog geen Guild Wars 2 speler? Bestel dan voor de laagste prijs hier uw online CDkey voor de Heroic Edition van Guild Wars 2: (De Heroic edition bevat een aantal extra's ten opzichte van de standard editie van Guild Wars 2 zoals bijvoorbeeld extra XP boosts). Wil je nieuwe items kopen in de gem store? Bestel dan voor de laagste prijs een 2000 Gemcard voor Guild Wars 2 en ontvangt deze direct per email.